Kauno taurė 2008

Posted by admin on Oct 28, 2008 in Go |

Šį savaitgalį, spalio 25-26 dienomis, įvyko go turnyras Kauno taurė 2008. Turnyre dalyvavo tik 34 žaidėjai. Manau, dalyvių skaičių sumažino savaitgalį vykęs antras rinkimų turas, ir tai, kad dėl rinkimų pasikeitė turnyro vieta ir nebuvo aišku, ar iš kitų miestų atvykę žaidėjai turės kur pernakvoti.

Šeštadienį sužaidėme 3 turus. Pirmus du laimėjau: prieš Joną Kraujelį 2k ir Justiną Kurą 4k. Po tokios sėkmės pakilau į sąrašo viršų ir teko žaisti prie pirmo stalo, prieš Andrių Petrauską 3d. Prieš būsimą čempioną laimėti neturėjau jokių šansų.

Šeštadienio vakare buvo organizuojami poker go ir rengo turnyrai. Gaila, kad negalėjau juose dalyvauti. Su Olafu važiavome atgal į Vilnių.

Sekmadienį įvyko 2 turai. Abiejuose pralaimėjau prieš stipresnius priešininkus: Mariją Šironaitę 1k ir Albertą Petrauską 1d. Abi partijas sužaidžiau kovingai ir esu patenkintas savo žaidimu.

Galutinėje įskaitoje užėmiau 8 vietą ir įvykdžiau savo užsibrėžtus tikslus. Tikslas toks ir buvo, patekti į aštuntuką ir gauti papildomų taškų patekimui į Lietuvos go čempionatą. Už 8 vietą gavau vieną tašką. Gerai, kad Vilniaus taurėje buvau ketvirtas iš lietuvių ir gavau net 5 taškus.

Lietuvos go čempionatas įvyks lapkričio pabaigoje, tiksli vieta ir laikas dar nežinomi. Teks susigrumti su 7 stipriausiais Lietuvos go žaidėjais. Lengvai niekam nepasiduosiu, o su Marija ir Laurynu laukia rimta kova.

P.S. Jei jam nors neaišku, kodėl pralaimėjęs 3 partijas iš 5 užėmiau 8 vietą, siūlau paskaityti apie turnyro sistemą. Visi rezultatai

Reply

Copyright © 2024 Čia priėjo Naktibalda. All Rights Reserved.
Theme by Lorelei Web Design.